dinsdag 25 september 2018

De 3e reminder

Liet ik jullie gisteren de 2e reminder voor de challenge bij Vintage and More op facebook zien, vandaag is het al weer tijd voor de 3e reminder.
Deze is gemaakt door Jacqueline en dit is wat zij er zelf over heeft geschreven:

Mijn beurt voor een reminder van onze challenge: maak een label. Ik ben er altijd dol op, je kunt er zulke leuke dingen mee maken. Ik heb een die ervoor gebruikt, maar zelf snijden of knippen of kant en klare labels, het kan allemaal. Bij mij vallen vooral de romantische bloemen op. Een allegaartje van dure Prima en goedkope budgetbloemen. De gehaakte bloemen heb ik eens in een swapje gekregen. En ik ben ook gek van die metalen corners, die maken een kaart vaak af. Koop ze altijd bij bergen op de beurs bij een aantal van onze sponsors. Doe je ook nog mee? Je hebt nog een week tot 30 september!


Natuurlijk hopen we dat jullie nog meer geïnspireerd zijn en gezellig met onze challenge meedoen. Heb je geen facebook dan kan dat door een mail te sturen naar Plony. Het mailadres kan je vinden in de sidebar. Plony zet de kaart dan bij de challenge neer. Leuker is het als je ook lid wordt van onze gezellige vintage-groep. De magische grens van 1000 leden is bereikt maar we gaan gewoon door tot de volgende mijlpaal dus kom er gezellig bij zou ik zeggen.

Een hele fijne dag toegewenst.
Liefs Henriëtte

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.