dinsdag 18 september 2018

alweer de 1e reminder....

Goedemorgen allemaal bij alweer de 1e reminder voor de lopende challenge in de FB groep. Cobie heeft zo'n mooie blogpost gemaakt dat ik hem maar even heb gekopiëerd.....Dit is wat zij schrijft....


Hallo allemaal

Bij de lopende challenge van Vintage and
More is de opdracht: Maak een vintage Tag/label. Om jullie wat meer inspiratie te geven heb ik deze reminder op de facebook pagina van Vintage and More geplaatst.

 
De basis van dit kaartje is gemaakt met de Silhouette Cameo. Design papier gevonden in de restjes doos. Alle randen zijn bewerkt met Distress ink- Walnut Stain. Plaatje, bingokaartje en oude postkaart komen van Pinterest.
 
Gebruikte mallen: Noor Design 6002/0356 en de wijnrank is van Ali.
 
Kantje met roosjes komt van de markt. Het blauwe kantje (achter het plaatje) heb ik een keer van een lieve facebook vriendin gekregen. 
 
De challenge loopt tot 30 september 18.00 uur en je mag weer met maximaal 2 labels meedoen. Zet de kaart wel in het vastgestelde bericht anders doet de kaart niet mee.
 
We zouden bij Vintage and More graag de magische grens halen van 1000 leden, hou je van Vintage of Shabby chic stijl of vind je het gewoon leuk om deze facebook pagina te volgen, word dan volger van deze super leuke pagina.
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.