dinsdag 20 maart 2018

Reminder van Jacqueline.....

Vandaag heeft Jacqueline een reminder voor ons die hopelijk inspiratie brengt om mee te gaan doen met onze challenge.......Onze challenge op FB maar wil je meedoen zonder FB dan kan dat ook......mail je kaartje naar mij en ik zorg dat je meedoet....én laat je kaartje hier op het WLVC blog zien. Iedereen moet tenslotte mee kunnen doen aan de challenges.

De opzet wat de challenges betreft is anders dan wat jullie hier gewend waren......er is maar 1 x in de 3 maanden een winnaar die een prijsje krijgt maar er worden wél na elke challenge 2 winnaars gekozen. Die gaan dan in een map en doen mee voor de kwartaal winnaar prijs.

De opdracht voor de challenge die nog loopt tot het einde van de maand is gebruik vlinders als decoratie op je creatie. Alleen vlinders in je designpapier is dus niet genoeg en ook alleen een vlinder op het plaatje voldoet niet aan de regels van deze challenge.

Tenslotte nog de reminder van Jacqueline en graag tot ziens bij de challenge....via welk kanaal dan ook.....FB of het WLVC blog.


groetjes van Plony

3 opmerkingen: