maandag 1 januari 2018

Happy New Year

Goedemorgen allemaal.......

Laat ik beginnen met iedereen een heel mooi 2018 te wensen....een nieuw jaar ligt voor ons ....laten we er iets moois van maken.

Hieronder heb ik een kopie geplaatst van het blogbericht van Henriëtte van vandaag en ook zij heeft in haar bericht natuurlijk haar nieuwjaarswensen geschreven..........Allereerst wil ik iedereen een goed, gelukkig, gezond en creatief 2018 toewensen. Dat we ook maar veel van onze hobby's en elkaars creaties mogen genieten dit jaar.
Bij Vintage and More op facebook start er ook op deze 1e dag van het nieuwe jaar weer een nieuwe challenge. De opdracht is deze keer: Gebruik blauw op je Vintage creatie. Dus blauw papier, blauwe versiering... als het maar goed en duidelijk te zien is op je kaart. Wat voor soort kaart het is maakt niet uit. Ik heb er voor gekozen om een Vintage kersttag te maken. Mijn voorraad kerstkaarten is helemaal op dus op tijd aan een nieuwe voorraad beginnen is dus weer geboden.


Als basis voor deze kaart heb ik het mooie label van Dutch Doobadoo gebruikt. Eerst getekend op wit kaartkarton, daarna op kraft en als laatste ook nog op blauw designpapier van Noor!design.
Bovenaan heb ik een blauw lint door de opening gehaald.


Op deze foto zie je een heel klein stukje van het mooie designpapier. Achter het plaatje heb ik nog een mooie mal van Noor!design gezet en ook de wantjes zijn van Noor!design.


Deze prachtige blauwe bloem is van Petaloo. Ik heb 'm al een hele tijd in mijn kast liggen maar nu eindelijk wist ik er een mooie bestemming voor.
De takjes achter de bloem zijn van Joy!crafts.


Ook de tekst, die toch wel wat verscholen ligt achter de takjes, is van Noor!design.


Ik vond het weer leuk om deze kaart aan jullie te laten zien. Je zou denken dat het de eerste voor de voorraad van dit jaar is maar niets is minder waar. Deze is net voor de afgelopen kerstdagen de deur al uit gegaan naar een lieve vriendin.

Hebben jullie ook zin om aan een Vintage challenge mee te doen? Dat kan hoor. Meld je dan op facebook aan bij de groep Vintage and More. De challenge staat in een vastgezet bericht bovenaan de pagina. Daar lees je precies hoe en tot wanneer je mee kan doen.

Veel liefs,
Henriëtte 2 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende tag is dit. Prachtig en zeker die bloem is een hele mooie blikvanger. Blauw is ook een echte kleur voor de winter vind ik.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal een heel Gelukkig Nieuwjaar DTers!!!!
  Super mooie label Henriëtte een prachtige sfeer!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen