woensdag 22 juni 2016

Eerste reminder van challenge 71

Wat hebben we een paar natte dagen achter de rug, echt perfect weer om te knutselen. Hopelijk hebben jullie het ook gedaan en doen jullie gezellig mee met onze lopende kerstchallenge waarbij we dit keer een Vintage kerstkaart met een label of in de vorm van een label willen zien.

Voordat we de reminderkaart laten zien willen we toch nog even melden dat Anneke die de top-3 van challenge 69 heeft gewonnen de prijs nog niet geclaimd heeft. We hebben al iets langer gewacht dan normaal en willen haar graag nog 2 dagen extra de tijd geven om dit te doen.
Dus Anneke, als je dit leest, je hebt tot donderdag 23 juni 18:00 uur de tijd om contact hierover op te nemen met Plony (mailadres staat in de side-bar) en je prijs te claimen.
Mochten we niets van je horen dan gaat de prijs naar iemand anders (zie regelementen in de sidebar) en maken we in het bericht van de tweede reminder bekend wie de prijs dan gaat krijgen.

Dan is het nu tijd voor de kaart die Jacqueline voor de eerste reminder gemaakt heeft.


Wat een prachtige kerstkaart is het geworden met die sierlijke letters en de ronde tag er op.
Willen jullie er meer van zien? Klik dan HIER om naar het blog van Jacqueline te gaan en laat dan ook gelijk gezellig een reactie bij haar achter. Dat zal ze zeker leuk vinden!

De challenge loopt tot 2 juli 18:00 uur. Doe mee en maak kans op de mooie prijs die beschikbaar is gesteld door de sponsor. Wij komen graag bij jullie langs om al het moois te bewonderen.

Namens alle meiden van het DT-team een hele fijne dag toegewenst.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: