vrijdag 29 april 2016

Tweede en laatste reminder van Challenge 67

Hallo allemaal.
Vandaag is het al weer tijd voor de tweede reminder van de lopende challenge waarbij we vragen om een Vintage kerstkaart met schaatsen er op.
Wat een prachtige kaarten zijn er al ingeleverd!
Wil je nu ook meedoen maar heb je geen vintage plaatje voor deze opdracht dan staan er in de sidebar prachtige plaatjes die je zo mag meenemen en gebruiken.

Voor de reminder van vandaag heeft Jacqueline nog een extra kerstkaart gemaakt.


Zij heeft er voor gekozen om een gewoon vintage kerstplaatje te gebruiken en daar, met een mal gesneden, friese doorlopers aan toegevoegd. Verder heeft ze de kaart weer prachtig afgewerkt met ruwe geïnkte randjes, mooie mallen, linten, strikjes en houten ornamentjes en er zo een prachtige vintage kerstkaart van gemaakt. Het blog van Jacqueline vindt je HIER, daar staan nog meer foto's om te bekijken en inspiratie op te doen. Een reactie zal ze zeker op prijs stellen.

Doe mee met deze kerstchallenge en vul zo tegelijk je kerstkaartendoosje heerlijk aan. Bovendien maak je dan kans op prachtige prijzen die iedere keer weer door onze sponsors beschikbaar worden gesteld. Je hebt nog een paar dagen de tijd want de challenge loopt tot 2 mei 18:00 uur.

Namens alle meiden van het DT-team een hele fijne dag toegewenst.
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart Henriette
  Fijn weekend,
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart. Als ik zo jullie voorbeeld vintageplaatjes zie, ga ik denk ik toch nog maar een gokje wagen.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volger geworden Plony maar je ziet geen foto! weet niet hoe dat kan?
  Succes groetjes Martha

  BeantwoordenVerwijderen