vrijdag 22 april 2016

Eerste reminder van challenge 67

Vandaag is het al weer tijd voor de eerste reminder van de lopende challenge die deze keer weer een Vintage Kerstkaart-challenge is.
Dit is nu de 3e kerst-challenge en eigenlijk zijn we wel benieuwd hoe jullie het vinden om door het jaar heen kerstkaarten te maken.
De eerste kaarten staan al weer gelinkt bij Mr.Linky, leuk!
Marjan is nog een keer met de opdracht "Vintage kerst met schaatsen" aan de slag gegaan om jullie te inspireren.


Wat een prachtige kaart heeft ze gemaakt en zo chic in deze rustige kleuren. Je zal 'm maar door de brievenbus krijgen met kerst.
Op het blog van Marjan kan je lezen wat ze allemaal gebruikt heeft voor deze kaart. Klik HIER om naar haar blog te gaan en laat dan ook gelijk een reactie bij haar achter. Dat zal ze zeker leuk vinden.

De challenge loopt tot 2 mei 18:00 uur.

Namens alle meiden van het DT-team een hele fijne dag toegewenst.
Groetjes Henriëtte

6 opmerkingen:

 1. Prachtige reminder Henriette, heel mooi en harmonieus van kleur!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie reminderkaart. Ook de kleur is erg mooi en winters.
  Groetjes Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Marjan!!En ik hou normaal gesproken niet zo van kerstkaarten maken,weet niet waarom,maar op de een of andere manier trekt het me niet,maar de eerste voor dit jaar heb ik nu al lekker klaar hihihi.Op deze manier wordt je uitgedaagd en dan wil ik natuurlijk niet achterblijven,dus ik vind het heel fijn als er tussen door eens een kerstkaart tussen geslingerd wordt hoor!!Groetjes Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaart van Marjan. Kerstkaarten maken het hele jaar door heeft als grote voordeel dat je in november/december een lekkere voorraad hebt en tussendoor maak je gewoon andere kaarten.
  groetjes
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen