dinsdag 29 maart 2016

Tweede en laatste reminder van challenge 65

Het is vandaag weer tijd voor de laatste reminder van de lopende challenge waarbij we vragen om een Vintage kerstkaart waar sneeuwvlokken op te zien zijn.
We hebben al een aantal prachtige kerstkaarten bij Mr.Linky staan maar er kunnen er natuurlijk altijd nog veel meer bij.

Om jullie extra inspiratie te geven is Plony in haar hobbykamer gaan zitten en heeft deze prachtige pocket-letter gemaakt.


Sneeuwvlokken in overvloed en wat ziet het er romantisch uit. Je zal deze rond de kerstdagen maar in je brievenbus vinden. Wat een cadeautje komt er dan uit de enveloppe.
Wil je dit prachtige werkstukje nog beter bekijken klik dan HIER. Je komt dan terecht op haar blog waar vast nog veel meer mooie foto's te zien zijn.

Jullie hebben nog een paar dagen om mee te doen want de challenge sluit op 2 april om 18:00 uur.
Ga nog even aan de slag en maak een vintage kerstkaart met sneeuwvlokken er op. Heel handig om zo je kerstkaarten-voorraad groter te maken en je maakt gelijk kans op mooie prijzen van de trekking van de random winnaar als die  van de top-3 die ook weer gekozen gaat worden.
Wij komen graag jullie kerstkaarten bekijken.

Vergeet ook niet om vandaag of morgen nog mee te doen met onze feest-prijsvraag, ter ere van ons 3-jarig, bestaan die je HIER kan vinden. Ben je nog niet zo lang volger of herken je de kaarten niet? Wij vinden het echt gezellig als jullie dan ook gewoon meedoen en een gokje wagen, je weet tenslotte maar nooit.

Namens alle meiden van het DT-team wens ik jullie een hele fijne dag.
Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtwerk Plony super mooie vintage creatie !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creatie Plony. Er is zoveel moois op te zien.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend Plony het is een kunstwerkje op zich!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende reminder. Ik heb me nog niet aan een PL gewaagd, maar als ik dit zo zie.....!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen