zaterdag 11 juli 2015

Eerste reminder van challenge 51

Hallo allemaal, vandaag is het dan eindelijk tijd voor de 1e reminder van de lopende challenge.
Een paar dagen later dan jullie van ons gewend zijn maar het is dan ook een vakantiemaand waarbij de looptijd van de challenge geen twee weken is maar wel een maand.
Lekker veel tijd dus om er even voor te gaan zitten en een mooie creatie te maken.

De dames, die de prijs hebben gewonnen die beschikbaar is gesteld voor onze feestelijke 50e challenge hebben nog niets van zich laten horen. Omdat het vakantietijd is willen wij jullie nog een week de tijd geven om jullie te melden.
Horen wij binnen een week niets dan gaan we overnieuw namen trekken. Kijk dus snel in het vorige blogbericht of je een prijswinnares bent en stuur snel een mailtje naar Plony.

Dan nu over naar de prachtige reminderkaart die Jacqueline heeft gemaakt ter inspiratie.


Is het geen beauty geworden? Prachtig al die details en het plaatje is helemaal om te snoepen. Wat een schattige babyschoentjes staan daar op.
Op het blog van Jacqueline vertelt ze nog meer over deze kaart. Klik HIER om naar haar blog te gaan, ze waardeert het vast en zeker als jullie ook gezellig een reactie bij haar achter laten.

Omdat deze challenge een maand loopt mogen er 4 creaties ingeleverd worden i.p.v. 2. Extra kans om prijs te hebben dus. Ga er lekker voor zitten en ga aan de slag zou ik zeggen. Jullie hebben de tijd tot 2 augustus 18:00 uur.
Wij komen, ook in de vakantiemaand, graag bij jullie langs om de creaties te bewonderen.

Namens alle meiden van het DT-team een fijne dag toegewenst.
Groetjes Henriëtte
Op 19 juli kunnen jullie de uitslag van de Top-3 verwachten

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.