dinsdag 17 februari 2015

HOERA!!!!!!! 500 volgers.....

Hallo lieve allemaal....

Het is weer feest bij WLVC......we hebben 500 volgers en joepie wat zijn we daar blij mee.
Voor ons absoluut een teken van waardering voor het werk wat we als DT met elkaar verzetten......dankjewel aan alle volgers die ons blog leuk genoeg vinden om ons te blijven volgen.

Natuurlijk hoort bij een feestje een kadootje.......en daar ga ik persoonlijk voor zorgen maar....ik wil wél dat er iets voor wordt gedaan....

Wij als DT van WLVC zouden heel graag zien dat er kaartjes worden gemaakt om aan mensen te sturen die....ziek zijn, eenzaam zijn.....of iets in deze richting....
Vintage kaarten....geschikt voor deze doelgroepen dus.
Het is de bedoeling dat ik een lijst krijg met namen van bijvoorbeeld een stichting als  stichting Postvriend , waar kaartjes naartoe kunnen worden gestuurd. Er zijn meerdere goede doelen te vinden die het verzorgen van lijsten met namen op zich hebben genomen om kaartjes naartoe te kunnen sturen....Ik ben ook in overleg met het Nationaal Ouderenfonds bijvoorbeeld.
Als jullie nu eens een kaartje gaan maken.....je kaartje linken bij Mr.Linky en dan aan mij een mailtje sturen dan zorg ik dat je, zodra ik  namen binnen heb, een adres krijgt van iemand die zo'n kaartje verdient.
Uit alle inzendingen kiezen wij als team dan over 3 weken een kaartje en degene die dat kaartje heeft gemaakt krijgt een verrassing toegestuurd.......
Wij willen graag op deze manier laten zien dat wij blij zijn met zoveel volgers en dat we door onze kaartjes andere mensen blij kunnen maken......gewoon een gebaar naar de mensen toe die dit zo goed kunnen gebruiken.

Natuurlijk hebben enkele dames uit het DT óók een kaartje gemaakt om te versturen en die laat ik jullie graag even zien.....

Hier een hele mooie kaart van Jacqueline....Als 2e een mooie kaart van Anneke...en als 3e is  Liesbeth  aan de beurt.....


nog een mooi kaartje van Marjan...


en tenslotte mijn eigen bijdrage aan deze "aktie"...


Ook onze kaarten gaan natuurlijk bij iemand in de brievenbus vallen.....heel leuk om  zomaar een kaartje te maken zonder opdracht maar natuurlijk wel vintage want daar staan wij tenslotte voor.....

Ik hoop dat er velen van jullie willen gaan zitten om iets leuks te maken om te versturen en natuurlijk komen wij langs om het te bewonderen. Al valt de kaart dan niet bij ons in de bus....wij genieten wél mee.

Namens ons allemaal wens ik jullie allemaal heel veel plezier met deze extra WLVC-aktie en natuurlijk allemaal een hele fijne dag gewenst.
Lieve groetjes van Plony.

23 opmerkingen:

 1. Wat een mooi idee. Ga vlug iets moois bedenken!!!
  Gr Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst gefeliciteerd met 500 volgers. Dat is ff hard gegaan!!! De actie die hebt verzonnen is echt een heel erg goed idee. Ik ga mijn best doen.
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super 500 volgers proficiat.
  Wat een geweldig leuke actie heb je bedacht Plony het is zo leuk om iemand te verrassen met een zelfgemaakte kaart. Ik doe mee hoor.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de 500 volgers van het WLVC blog! Natuurlijk ga ik mee doen om iemand blij te maken met een kaartje, wat een leuke actie!!!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeeeel leuk Plony....GEFELICITEERD me de 500 volgers van dit geweldige blog...en natuurlijk ga ik aan de slag om daar een kaartje voor te maken...
  TOP idee!!! en jullie hebben al zulke mooie kaartjes gemaakt!!!!

  groetjes Rosina....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dames gefeliciteerd met 500 volgers, dat zijn er nogal wat .
  Wat een leuke actie !!!
  groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige leuke actie, ik krijg er tranen van in mijn ogen...
  Echt supersss!!! En ik doe graag mee, zal zo een kaartje linken...
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAt een mooi en lief gebaar!
  En natuurlijk gefeliciteerd met 500 volgers!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met de 500 volgers ... hop naar de 1.000 ...
  Wat een schitterende actie is dit, heel leuk bedacht ! Ik ga zeker aan de slag hoor !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met het behalen van de 500 volgers, een leuke actie, ik ga mijn best doen....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi gefeliciteerd. En wat een leuk idee. Om eenzame of andere ouderen een kaartje te sturen. Goed bedacht. Er staan weer prachtige kaarten. En een prachtige top 3 van de vorige keer. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk om te lezen dat jullie met elkaar dit resultaat hebben behaald!! Proficiat! En wat een leuke actie Plony, ik ga mijn best doen!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie actie Plony en het team echt prachtig van jullie allemaal !!
  De voorbeelden zijn weer helemaal Prachtige wat is het plezant om dit blogje te bezoeken telkens zoveel prachtige vintage creaties te zien.
  Lieve Groeten Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ps :Proficiat met de 500 Volgers op naar de volgende 500 :)
  Gr

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat is dit een bijzonder mooi idee. Fijn om op deze manier aan onze medemensen te denken. Ik doe graag mee aan dit project. Super goed van jullie.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooi idee zeg. Ik ga eerst proberen en kaartje te maken en dan pas besluiten om mee te doen. Het moet wel een kaart zijn waar ik tevreden over ben.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een goed plan van jullie! Ik ga proberen om mee te doen. Eerst wat opdrachten maken en dan kijken of ik nog tijd over heb.
  Wat is de uiterste datum?
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een supergoed idee! Ik hoop mee te doen. Tot welke datum kan het? Groeten, Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. heel leuk dit plannetje ik heb mijn kaartje net geplaatst groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat vind ik nou echt een heel goed plan, onze ouderen in het zonnetje zetten, een kaartje kan heel veel verschil maken. Ik ga zo snel mogelijk aan de gang hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke actie! Ik ben pas sinds gisteren volger geworden en zie fantastische creaties voorbijkomen. Zo'n held ben ik nog niet, maar ga zeker mijn best doen om een mooi kaartje te maken!
  Groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooie actie hebben jullie bedacht! Ik heb mijn kaartje geplaatst en ga zo mailen wie ik blij kan maken met mijn kaartje...

  Knutselgroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.