maandag 27 oktober 2014

Een nieuwe sponsor

Hallo allemaal,

Ik kom hier even melden dat wij een nieuwe sponsor hebben bij WLVC en wát voor een sponsor.....
Ik ben toch echt zo trots als een pauw...


Ja, jullie zien het goed.....http://www.mariannedesign.nl/ wil ons heel graag gaan sponsoren....
Dat is toch wel iets om bést trots op te zijn toch?

Onze sponsors stellen zich altijd voor op het WLVC-blog dus ook in dit geval een voorstelberichtje....

Marianne Design ontwikkeld al vele jaren producten voor het kaarten maken en andere papierhobby’s. Marianne is begonnen in 1989 met het schrijven van creatieve boekjes. Haar eerste boekje was over het maken van sierpoppetjes van stof en draad. Dit was een grote hit en ze heeft in de jaren die volgden meer dan 1 miljoen boekjes verkocht. In eerste instantie begon ze boekjes en producten voor andere bedrijven te maken, maar ze wilde meer doen en begon met het ontwikkelen van haar eigen producten. In 1994 richtte ze Marianne Design B.V. op en begon met het bedenken van nieuwe technieken en bijbehorende producten voor de Nederlandse markt. In de tussentijd is Marianne Design een begrip geworden in de Nederlandse hobbywereld en nu zelfs over de hele wereld sinds het uitbrengen van de Creatables. Tegenwoordig heeft Marianne Design 3 lijnen aan snijmallen die ze uitbrengen: de Creatables, Craftables en Collectables. Sinds dit jaar zijn er ook embosfolders met bijpassende snijmallen bijgekomen, de Design Folders Extra! Naast de populaire snijmallen brengen ze 11 maanden in het jaar een complete collectie aan papier, knipvellen, stempels, lintjes en andere handige producten uit. Daarbij worden elke keer weer leuke uitbreidingen op de welbekende thema's voor het maken van een kaart gebracht, maar ook regelmatig nieuwe verfrissende ideeën. Bij Marianne Design vinden ze het belangrijk dat je geïnspireerd blijft in je hobby. Daarvoor brengen ze 4 keer per jaar hun eigen tijdschrift uit, de Marianne (die bestaat dit jaar alweer 5 jaar!) en elke maand een maandfolder met veel voorbeeldkaarten met de collectie van die maand. Ook op Facebook hebben ze een hele gezellige Facebook groep. Kom gezellig langs en laat je creaties zien met Marianne Design!

Het wordt steeds leuker om mee te doen hier bij WLVC want waar vind je dit verder...zoveel geweldige sponsors op een rijtje.....Lieve groetjes van Plony.

4 opmerkingen:

 1. Super, Plony!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig Plony dat zoveel bekende merken het WLVC blog willen sponsoren. Een teken dat je het echt goed doet, toch?!
  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw idd dat is prachtig zo een sponser.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.