dinsdag 14 januari 2014

Reminder kaart van challenge 17

Wat leuk dat er al zoveel deelnemers gestemd hebben voor de top-3 van 2013. Wel goed opletten dat je op de goede manier je stem uitbrengt hoor. Alleen namen noemen heeft geen zin (van sommigen staan  er meerdere kaarten bij doordat ze meerdere keren in de gewone top-3 gekomen zijn), het moet echt het nummer van de kaart (met naam) zijn en op welke plaats die kaart gaat komen (1e, 2e en 3e plaats) anders kunnen de stemmen niet meegeteld worden en dat is eigenlijk heel erg zonde.
We hopen natuurlijk dat jullie nog even doorgaan met stemmen, het kan nog tot 21 januari 12:00 uur 's middags. De stemmen die daarna nog binnenkomen tellen helaas niet meer mee.


Dan is het nu tijd voor de creatie die onze Anneke voor de lopende challenge heeft gemaakt als reminder.
Zij heeft er voor gekozen dit keer geen kaart maar een prachtig doosje te maken.


Kijk eens hoe mooi ze dit doosje versierd heeft met o.a. de bloemen, het kant, mallen en het prachtige plaatje. Echt een sieraad om in je huis te hebben.
Ga eens langs op haar blog. Als je HIER klikt kom je er vanzelf. Ze vindt het vast heel erg leuk als jullie daar langs komen en ook bij haar een berichtje achter laten.

Weer wat inspiratie opgedaan? Doe dan nog gezellig mee met de challenge, de opdracht is tenslotte niet moeilijk want Alles Mag deze keer als het maar vintage is. Ook is er weer een prachtige prijs beschikbaar gesteld door onze sponsor die bij het maken van vintage kaarten of creaties super van pas kan komen. Jullie mogen, net als altijd, met 2 creaties meedoen dus heb je nog geen 2 creaties ingestuurd, ga dan nog even lekker aan de slag.
De challenge loopt nog tot 17 januari 18:00 uur.Een hele fijne dag toegewenst door het hele DT-team.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen:

 1. wow, dit is zeker iets anders dan een kaart en wat prachtig!, zo'n doosje is al een verrassing op zich, geweldig mooi. Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtig doosje heel mooi groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was al bij Anneke op haar bloggie geweest....weer super mooi gedaan!!!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.