zaterdag 14 september 2013

Tweede reminder voor Challenge 9

Wat is het weer deze week veranderd zeg, van heerlijk warm zomerweer naar regenachtig kouder weer. Het hoort dan wel thuis in deze tijd van het jaar, maar toch is het wel een beetje moeilijk afscheid nemen van de prachtige zomer die we gehad hebben.
Maar al met al mogen we niet klagen, kunnen we positief terugkijken en ons heerlijk op onze knutselplekjes terugtrekken om weer gezellig aan het freubelen te gaan.

Vandaag hebben we voor jullie nog een reminder voor de lopende challenge: Maak een Vintage creatie waarin wij het onderwerp TUIN duidelijk herkennen.
Deze keer heeft Jacomijn weer alles uit de kast gehaald en deze schitterende kaart gemaakt.


Wat een mooi plaatje, prachtige bloemen, romantische strik. Echt een beauty!

We hopen natuurlijk dat jullie weer een beetje extra inspiratie gekregen hebben en nog gezellig mee gaan doen met deze challenge die gesponsord wordt door:


Zij stellen hiervoor een hele mooie prijs beschikbaar die zeker de moeite van het meedoen waard is.
Jullie hebben nog een paar dagen de tijd, de challenge sluit 17 september om 18.00 uur.
Heel veel succes en namens het hele DT-team een heel fijn weekend toegewenst.

Groetjes,
Henriëtte

Na dit berichtje van Henriëtte nog even een aanvulling van mijn kant.....

Wij als DT willen iedereen nog eens met klem vragen om toch voorál goed te kijken
naar je creatie wanneer je deze mee wilt laten doen bij ons challenge-blog.
Verwijderen doen we niet graag....eigenlijk moet je wel iets heeeel erg verkeerd doen vóór wij overgaan tot het weghalen van een kaartje want iedereen doet, hoe dan ook, zijn best om een prachtig kaartje te maken. Het is niet de bedoeling om iemands plezier te vergallen in het knutselen want wie zijn wij tenslotte.....maar je kunt niet alles inzenden bij een vintage-blog.....bij een Magnolia-blog doe je niet mee met een andere stempel dan een Magnolia....bij een Bestie-blog moet je toch écht een Bestie-stempel gebruiken....om maar wat voorbeelden te noemen ....en zo is het bij ons toch écht de bedoeling dat de eerste indruk van een creatie ook het gevoel geeft dat het vintage is waar we naar kijken. De punten waar je je aan vast kunt houden of je kaart vintage-genoeg is staan bovenaan het blog onder de regels van deelname maar nogmaals........het allerbelangrijkst is het punt....is de look ook vintage!!! Dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat de opdracht van de challenge ook DUIDELIJK te vinden moet zijn op je creatie.

Sorry hoor lieve volgers van ons blog maar......het was écht weer even tijd voor een opgeheven vingertje...voel je aub niet allemaal aangesproken maar......neem dit wel even mee voor de volgende inzending. Wij vinden het geweldig dat er zo enthousiast wordt meegedaan maar konden er nu even niet omheen om nog eens aan de regels te herinneren.

Dan wens ik ook nog even iedereen een heel fijn weekend en....tot blogs, stel ons niet teleur!

Lieve groetjes van Plony.


8 opmerkingen:

 1. Je kaart is prachtig Henriette, helaas ga ik er nog een weekje tussenuit, dus geen tijd meer om mee te doen,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super dat je de kaart prachtig vindt Lia alleen heb ik 'm niet gemaakt maar Jacomijn. De complimenten zijn dus voor haar :D

   Verwijderen
 2. Nou ja helaas! Voor de challenge dan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart

  PS. als de kaart die ik heb toegevoegd voor de challenge niet vintage genoeg is, geven jullie het maar door hoor!

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Willen jullie kaart 33 verwijderen bij challenge 9,

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart weer, erg mooi plaatje ook, ziet er weer goed uit. Tja, soms voldoet een kaart niet aan de voorschriften, ik heb ook weleens gehad dat mijn kaart ergens verwijderd werd omdat ik niet aan de voorwaarden voldeed, gewoon niet goed gelezen hihi. Gelukkig werd me dit ook netjes verteld en dan weet je ook wat je fout doet en daar leer je dan weer van.
  Fijne zondag, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.