zondag 14 januari 2018

Reminder 2 challenge FB groep

Hallo allemaal......

De 2e reminder alweer en deze keer gemaakt door Jacqueline.
Ik begrijp de reacties die we krijgen dat het jammer is dat de FB groep nu de challenges doet en niet meer hier op het WLVC-blog maar er zijn diverse redenen die het doorstarten hier op het blog tegenhouden.
Een challengeblog bijhouden is heel veel werk en met al de sponsors die wij hadden was het goed bijhouden van wie de prijzen waren en vóór wie.
In de FB groep is het toch allemaal wat kleinschaliger.......minder prijzen maar wel prima deelname aan de challenges. De focus ligt wat meer op het maken van vintage creaties en niet meer zozeer op het winnen.
Ondanks het kleinschaligere wat de prijzen betreft loopt het aantal leden van de groep heel snel op....800 leden....daar hadden we hier op het blog nog jaren voor nodig gehad.
Blogger loopt snel terug.....challengeblogs sluiten.....We willen er niet aan maar het is echt de realiteit. Dat is de reden dat we, net zoals vele anderen, alleen de challenges op FB doen en niet meer hier. Geen kosten meer voor Mr.Linky....geen gemopper meer van mensen die altijd vinden dat je het niet goed hebt gedaan wat de winnaars betreft......want hoe vaak ik ook zei dat het écht niet altijd dezelfde waren, het was soms praten tegen dovemansoren.
Wat we nu doen is een keuze die we hebben gemaakt en waar we achter staan.....en hier op dit blog gaan we alleen verder met wat kaarten delen en met mededelingen die we af en toe doen.
Sorry voor de mensen die het graag anders zouden zien maar.......voorlopig zal het even niet anders worden.....tenzij de hele groep nieuwe volgers op FB ineens dit blog gaan volgen en het loont om weer veel werk te steken in een challengeblog.

Dan tenslotte de kaart van Jacqueline en haar bijbehorende blogbericht....

Het oude DT team van We Love Vintage Challenge blog heeft een doorstart gemaakt naar de Vintage en More facebookgroep. En daar zit ik ook bij! Erg leuk weer om samen leuke challenges te bedenken. Dit keer is de challenge maak een kaart met blauw. Nou, geen probleem want dat is mijn favokleur! Ik heb deze kaart gemaakt, naar een model van een scrapsessie van Hobbyvision. De kleur lijkt op de foto wat groenig maar dan komt door het donkere weer. Het is echt blauw! Doe je ook mee met de challenge? 
Fijn weekend allemaal.

4 opmerkingen:

 1. Ach, ik ben geen facebook fan. Die achtelijke uitnodigingen, en z.g. herinneringen voor jezelf. Ze zitten maar te wroeten en ik vraag me af waar ze zich mee bemoeien. Het is dat ik afhankelijk ben om mijn kleinkinderen te kunnen volge in Verwegistad, en de livestreams van korfbal, anders had ik het er al lang uitgegooid. Niets is hier heilig geloof ik. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik vind het heel jammer dat jullie naar facebook zijn overgestapt. Ik hou blog en facebook zoveel mogelijk gescheiden. Mister linky rekent geen kosten, dus daar hoef je het niet voor te laten. Ik krijg het idee dat bloggers helemaal niet over willen naar facebook maar dat dat afgedwongen wordt terwijl niemand het wil.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Mr.Linky die ik gebruikte , met de plaatjes, moest wel degelijk betaald worden hoor Aartje.....en niemand wordt gedwongen om naar FB te gaan....daar ben je nog altijd zélf bij toch? Je ziet wat er gebeurt op de blogs.....Het verschil met een paar jaar geleden is heel groot. Wij hebben goed nagedacht wat we wilden en dit besluit genomen.....Het is zoals het is....sorry.
   Groetjes Plony

   Verwijderen
 3. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังไซไฟ

  BeantwoordenVerwijderen