woensdag 13 januari 2016

Eerste reminder van challenge 61

Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar is het om al zoveel inzendingen bij de eerste challenge in 2016 te zien staan terwijl we nog niet eens op de helft van de looptijd zitten! Wij als DT-team zijn daar helemaal blij mee.

De opdracht voor deze challenge is niet moeilijk (gebruik een echt kantje op je vintage kaart) maar let er wel op dat je kaart ook echt een vintage uitstraling heeft, dus geen "strakke"/moderne kaart met een kantje er op en hup....klaar (zoals wij helaas pas nog zijn tegengekomen). Nee, echt een oudere, romantische look/uitstraling aan je kaart/creatie geven is wat wij bedoelen. Wil je graag wat richtlijnen bij het maken van vintage kaarten? In de sidebar, onder het kopje: "regels voor deelname" staan er een aantal. Lees die maar eens door, dan komt het vast allemaal goed.

Voor de lopende challenge heeft Liesbeth deze eerste reminder gemaakt.


Wat een beauty is het geworden en wat is het roosjeskant dat ze gebruikt heeft prachtig.
Klik HIER, dan kom je op het blog van Liesbeth zelf en kan je kijken wat ze allemaal voor deze kaart heeft gebruikt. Ze zal een berichtje op haar blog ook zeker waarderen.

De challenge loopt tot 2 februari 18.00 uur. Jullie hebben dus nog bijna 3 weken om mee te doen en het mag deze challenge zelfs met maar liefst 4 inzendingen. Ga er dus lekker voor zitten, zet de doos met kantjes en vintage plaatjes op je hobbytafel en ga heerlijk aan de slag.
Wij komen graag bij jullie langs om de bijdrages te bewonderen.

Rest mij nog jullie een hele fijne dag toe te wensen, ook namens alle meiden van het DT-team en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Supermooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  PS: 2 kaarten ingezonden, nog 2 kaarten ingepland...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk, nostalgisch kaartje weer ... super mooie kant en roosjes.
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie romantische kaart knap !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen