woensdag 7 oktober 2015

Eerste reminder van challenge 55

De lopende challenge is al weer 4 dagen geleden van start gegaan en dus is het weer tijd voor een reminder van deze challenge waarvan het thema "Teatime" is. Was de opdracht voor de vorige challenge een lastige, ook nu lijkt het niet zo heel gemakkelijk als ik naar het aantal inzendingen tot nu toe kijk. Nu is het de afgelopen dagen erg mooi weer geweest en is daardoor het freubelen een beetje achterwege gebleven. Als het ligt aan het vinden van een plaatje voor dit thema ...... hier in de sidebar staan er een aantal voor jullie waar uit gekozen kan worden hoor. Neem ze gerust mee!

Miranda heeft, ter inspiratie, voor jullie nog een extra kaartje gemaakt. Kijk en geniet.Eigenlijk is het een vintage teatime cadeautje geworden wat ze gemaakt heeft want zeg nou zelf, dit is toch een leuke binnenkomer als je op (verjaardags)visite gaat.
Klik HIER om naar het blog van Miranda zelf te gaan en laat dan ook gelijk een reactie bij haar achter, dat zal ze zeker waarderen.

Doe mee en zet jouw vintage kaart met bovenstaand thema bij Mr. Linky. Wij komen graag bij jullie langs.
Meedoen kan tot 17 oktober 18:00 uur!

Namens alle meiden van het DT-team een fijne dag toegewenst.
Groetjes Henriëtte

7 opmerkingen:

 1. Dit is echt geweldig leuk gedaan en ook een super leuk kadootje om weg te geven. Mijn complimenten hoor. Super gedaan.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bjoetie Henriette heel leuk gedaan.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bjoetie Henriette heel leuk gedaan.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's écht tea-time!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Henriette. Wat een schitterende kaart in deze kleuren. Wat heb je orachtig papier erbij uitgezocht. Top. Lief plaatje en de mal erboven super. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende kaart heel mooi idee binnenin de kaart prachtig geheel !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.