zondag 27 september 2015

Reminder lopende challenge

Hallo allemaal,

Vandaag kom ik jullie herinneren aan de lopende challenge bij WLVC .
Een beetje een lastige challenge want wij willen graag een vintage kaart/creatie zien met zon/zee/strand.
De zomer is eigenlijk al om en ik denk dat het best lastig is om nu nog een zomers kaartje te maken en daarom kom ik vandaag met een voorbeeld wat wel zomers is maar toch ook wel gewoon heeeeel bruikbaar als kaartje om te versturen naar een vriendin bijvoorbeeld....om te zeggen joh......doe ff rustig aan, ga in de relax-stand met een boekje erbij en droom nog even na over de mooie zomer die voorbij is.


Natuurlijk zouden we gewoon graag zelf nog een poosje in de strandstoel zitten maar ach....die dagen komen weer snel genoeg terug.


Eigenlijk is het toch heerlijk om nog zo'n zomers kaartje te versturen....een klein zonnetje op een herfstachtige dag.....


Het onderwerp op deze manier benaderen lag me net iets beter als mijn vorige kaartje....misschien hebben jullie hier ook iets aan en komt nu toch de inspiratie om nog een kaartje te maken voor WLVC. Dat kan nog tot 2 oktober 18.00 uur...dus......tot ziens bij de Mr.Linky van WLVC.

Liefs van Plony

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk om zo na te mijmeren over een fijne zomer en een prachtige kaart Plony!
    Ik heb deze ronde geen kaart gemaakt met dit onderwerp want ik had er net een op mijn blog geplaatst voordat de challenge online ging....Een beetje te vroeg dus!
    Volgende keer weer beter,
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen