woensdag 14 januari 2015

Tweede en laatste reminder van challenge 39

Hallo allemaal.
Vandaag is het al weer tijd voor de 2e en laatste reminder van de lopende challenge waarbij het werken met inspiratiekleuren in combinatie met een stiksteekje (getekende of echte) de opdracht is voor jullie Vintage creaties. Willen jullie de kleurenkaart nog even bekijken? Klik dan op de link hierboven.

Ook Janneke heeft nog een extra kaart gemaakt om jullie nog meer inspiratie te geven en kijk eens wat een beauty het geworden is!!!


Ze heeft alle kleuren van de kleurenkaart verwerkt op haar kaart en ook nog hele kleine stiksteekjes getekend. Wat een schattig plaatje en kijk eens......in het schilderijlijstje heeft ze nog een keer hetzelfde plaatje gezet, zo lief.
Klik HIER om op het blog van Janneke haar verhaal over deze kaart te lezen en laat dan ook gelijk gezellig een reactie bij haar achter.

Deze challenge loopt nog tot 17 januari 18:00 uur. Jullie hebben dus nog een paar dagen de tijd om mee te doen en kans te maken op de prijs van de random-trekking of om in de top-3 te komen.

Nu ik het toch over de top-3 heb....... 16 januari is het weer tijd om de top-3 van heel 2014 te gaan kiezen. Hoe het precies in z'n werk gaat legt Plony dan haarfijn uit. Mis het niet!!!

Een hele fijne dag toegewenst en ik zou zeggen .... tot overmorgen.
Liefs Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Schitterende reminder van Janneke, ze heeft heel mooi alle kleurtjes van de kleurenfoto op haar kaart gebruikt.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vrolijke kaart. Janneke :-)
  Fijn weekend !!
  Grtjs Epie

  BeantwoordenVerwijderen