zaterdag 27 december 2014

27 december

Wat een geweldige verrassing had Plony gisteren voor ons als DT-team, ik wil haar dan ook namens iedereen van het DT nogmaals SUPER BEDANKEN met een dikke klapzoen van ons allemaal. Wat is het ontzettend GAAF dat je deze verrassing, die nog steeds een verrassing is totdat de postbode langs is geweest want van de foto worden wij niet veel wijzer, voor ons geregeld hebt.
Ik heb nog geprobeerd om haar over te halen om de wazige randjes te verwijderen of een nieuwe duidelijkere foto neer te zetten ..... maar tevergeefs. Het wordt echt wachten voor de brievenbus voor ons allemaal en zodra het pakketje erdoor is geduwd, snel scheuren en al het moois wat er in zit bewonderen.

Het is maar goed dat Plony niet al haar foto's zo bewerkt. Stel nou dat ze dat bij deze foto had gedaan, dan zouden er toch stukken van deze mooie kalender die ik vandaag aan jullie mag laten zien wazig zijn en dat zou heel erg zonde zijn geweest.


Deze schitterende vintage kalender van Plony hangt nu vast al bij iemand aan de muur.
Op haar blog staan vast nog veel meer foto's met mooie details van bijvoorbeeld de bloemen, het lijstje en de kalender zelf. Of ik daar gelijk in heb?? Geen idee, ga kijken zou ik zeggen en laat dan ook gelijk gezellig een reactie achter bij haar.

Voor het geval jullie ook een kalender of nog een aantal Nieuwjaars kaarten willen maken heb ik hieronder nog een paar plaatjes, gevonden op het internet, neergezet die jullie kunnen gebruiken.
Veel plezier ermee.Vergeten jullie niet mee te doen met de lopende Bingo-challenge?? Daar kunnen deze plaatjes ook prima voor gebruikt worden!

Groetjes en tot morgen, bij weer een nieuwe blogpost hier op het blog.
Henriëtte

7 opmerkingen:

 1. Weer allemaal even mooi om naar te kijken...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kalender!! Bedankt voor de mooie vintageplaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kalender, met prachtige details erop verwerkt.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig en bedankt voor de mooie plaatjes!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook benieuwd naar de verrassing die in jullie kadootje zit we horen het vast nog wel. Wow wat een mooie vintagekalender heeft Plony gemaakt. En wat een prachtige plaatjes heb je voor ons gevonden Henriëtte dankjewel.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Henriette,
  mooi zeg!! En wat een enige plaatjes heb je gevonden. Dank je wel voor het delen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige creatie en wat een leuke plaatjes. Die kunnen we zeker gebruiken het komende jaar.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen