vrijdag 14 november 2014

Tweede reminder challenge 35

Hallo allemaal.
Vandaag is het al weer tijd voor de tweede en laatste reminder van de lopende challenge waarin een vintage kaart/creatie met de kleuren Roze en Grijs gevraagd wordt.
Helaas gaan we denk ik het aantal inzendingen van de vorige challenge niet halen maar we hopen er toch zeker nog een aantal bij te krijgen.
Misschien zijn jullie nu wel bezig met, zoals Jacomijn in haar eigen blogpost van de vorige reminderkaart schreef, alle leuke spullen die op de Kreadoe gekocht zijn.

Om te laten zien dat deze kleurencombinatie niet alleen voor verjaardagskaarten geschikt is heb ik een kerstkaart gemaakt om aan jullie te laten zien.Veel mogelijkheden toch met deze prachtige kleurencombinatie? Op mijn eigen blog heb ik nog een paar extra detailfoto's neergezet. Wil je die zien, klik dan HIER.

De challenge loopt nog tot 17 november 18:00 uur. Doe mee en maak nog snel een kaart in  deze prachtige kleurencombinatie en maak zo kans op de prijs die weggegeven wordt als de Random gaat draaien maar ook op de prijs die bij de top-3 hoort. Wat dat is hoor je als de top-3 bekend is.

Namens het hele DT-team een fijne dag.
Henriëtte1 opmerking: