vrijdag 7 november 2014

Eerste reminder van challenge 35

Het was natuurlijk al een tijdje herfst ook al was het niet aan de temperaturen te merken, maar nu die ook naar normale waarden zijn gedaald is het echt heerlijk weer om binnen, bij de verwarming,  te knutselen en te bloggen.
Wij zijn er vandaag met een reminder van de lopende challenge waarbij het deze keer de opdracht was om Roze en Grijs te combineren op je kaart/creatie.
Terwijl ik deze blogpost schrijf zijn er nog maar 2 kaarten ingeleverd, in tegenstelling tot de 1e reminder bij de vorige challenge, toen er al ruim 20 inzendingen waren.
Misschien komt dat omdat een opdracht als de vorige wel erg gemakkelijk was.
Om jullie nog wat extra inspiratie te geven heeft Jacomijn nog een 2e kaart gemaakt.


Wat een prachtige combinatie van kleuren is dit toch en niet alleen voor b.v. verjaardagskaarten maar zeker ook voor kerstkaarten. Heel chique en stijlvol.
Klik HIER om naar het blog van Jacomijn te gaan en te lezen wat zij over deze kaart te vertellen heeft. Het zou ook leuk voor haar zijn als jullie gelijk een berichtje voor haar achterlaten.

De challenge loopt tot 17 november 18:00 uur.
Zoek mooi papier etc. op, mooie plaatjes kan je hier vinden en ga aan de slag want er is ook deze keer weer een prijs te winnen die zeker de moeite waard is.

Groetjes namens het hele DT-team,
Henriëtte


1 opmerking: