woensdag 7 mei 2014

Reminder challenge 25

Hallo allemaal.
Al een beetje de zin gevonden om een kerstkaart te maken en weer mee te doen met de lopende challenge?
Het is natuurlijk niet echt de tijd van het jaar om kerstkaarten te maken maar wel heel erg handig voor de voorraad. Scheelt misschien aan het einde van het jaar weer een beetje stress.

Om jullie nog wat inspiratie te geven heeft onze Nicole nog een extra kerstkaart gemaakt.


Wat een mooi voorbeeld heeft Nicole weer gemaakt. Ga ook eens op haar blog kijken, dat zal ze zeker leuk vinden, helemaal als jullie daar ook gezellig een reactie achter laten.

De challenge loopt tot 17 mei 18:00 uur en ook dit keer is er weer een mooie prijs te winnen dus doe mee. Wij komen graag langs om naar jullie kerstkaarten te kijken.

Namens het hele DT-team een hele fijne dag toegewenst.
Henriëtte

6 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart en ik ga nog mee doen hoor, vandaag met een vriendin heel de dag aan de kerstkaarten, goed voor de voorraad nietwaar?
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kerstkaart
  liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart met het leuke traditionele plaatje! En groot gelijk om af en toe eens een kerstkaart tussendoor te maken. Ik doe het ook dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een erg leuke en warme kerstkaart met leuke dingen erop
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thuis even een beetje gezocht en toch een Kerstkaart - een beetje vintage - kunnen maken en hoop, dat die door de strenge keuring - hahaha - mag. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook deze week heb ik een kerstkaart, vintage, gemaakt. Ik hoop net als vorige week, dat die door jullie keuring kan. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen