donderdag 22 mei 2014

Eerste reminder van challenge 26

Wat is het huwelijk toch een prachtig onderwerp om Vintage kaarten of creaties over te maken.
Want niet alleen de trouwdag zelf is een heugelijk feit maar zeker ook het vieren van de trouwdag in de jaren er na. Elk jaar weer een jaartje erbij, wat kan je daar gelukkig van worden.
Ook Christa heeft als reminder voor de lopende challenge een kaart gemaakt voor zo'n jubileum.


Wat een romantische kaart is het geworden met o.a. de initialen en een vaandel wat veel betekent voor het echtpaar. Meer bijzonderheden kan je lezen op het blog van Christa. Ga gezellig bij haar langs en laat ook een berichtje voor haar achter, dat waardeert ze vast en zeker.

Er zijn al een aantal prachtige kaarten gelinkt maar er kunnen er natuurlijk altijd nog meer bij en als je in een heel romantische bui bent mag je er best nog meer maken. Per challenge kan je tenslotte  met 2 kaarten meedoen, dat is dus 2x kans op de prachtige prijs die beschikbaar wordt gesteld door onze sponsor.
Je hebt nog genoeg tijd, de challenge loopt tot 2 juni 18:00 uur.
Ik zou zeggen......doen!!!! Wij komen graag op jullie blogs langs om ze te bewonderen.

Groetjes namens het hele DT-team,
Henriëtte

1 opmerking:

  1. Wat een schitterende kaart is dit zeg, erg mooi om zoveel mooie spulletjes op een kaart te zien. Ik ga mijn best doen maar momenteel lopen hier de schilders in en uit mijn huis en ik loop hier als een kip zonder kop tussen haha.! Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen