vrijdag 21 februari 2014

Zijn jullie al aan het zoeken geweest???

Hallo allemaal, daar zijn we weer.
Zijn jullie al aan het zoeken geweest naar je mooiste mal of pons?? En heb je 'm gevonden? Dan is het hoog tijd dat jullie gezellig mee gaan doen met de lopende challenge waar je dus een prachtige kadobon kan winnen als je met je favoriete mal of pons een vintage creatie maakt. Kijk ook even bij de voorwaarden om te zien waar je vintage creatie minimaal aan moet voldoen of om ideetjes te krijgen wat je allemaal bij je mal of pons kan gebruiken.
Wat ook heel leuk is: schrijf op jullie blog er eens bij welke mal of pons jullie favoriet is. Leuk om te weten en het kan anderen misschien weer op een idee brengen.

Plony heeft voor deze challenge nog een extra kaart gemaakt met dit keer haar favoriete pons: Martha Stewart Punch Around the Page Set - Swirling Lace.


Een prachtige romantische kaart waarbij de geponste rand van de kaart goed tot z'n recht komt.
Klik HIER om rechtstreeks op het blog van Plony te komen, nog meer foto's te zien en gezellig een reactie bij haar achter te laten.

De challenge loopt tot 2 maart 18:00 uur dus jullie hebben nog tijd genoeg om heerlijk aan de slag te gaan, je kaart/creatie te linken en kans te maken op de kadobon die te winnen is.
Wij als DT-team zitten klaar om gezellig bij jullie langs te komen.

Groetjes en een fijne dag namens het hele DT-team,
Henriëtte

1 opmerking: