zaterdag 21 december 2013

Reminder lopende challenge

Hallo allemaal,
Alle kerstkaarten de deur al uit? Heerlijk he, nu is er weer tijd voor andere dingen zoals misschien wel meedoen aan de lopende challenge die weer heel leuk is. Zolang er maar een ouderwets vintage plaatje (geen stempel dus) wordt gebruikt en de tag meer dan 3 vintage elementen bevat die in de side-bar te vinden zijn (en ook bij de originele opdracht staan) kan het ieder soort tag zijn. Alvast een tag voor volgend jaar kerst, eentje voor nieuwjaar, voor een verjaardag....ideetjes te over zou ik zeggen.

Pouwla heeft voor jullie nog een extra tag gemaakt.
Kijk en geniet want het is weer prachtig wat ze gemaakt heeft, en ik kan het weten want deze tag hangt hier bij mij in de kamer te pronken.


Op haar blog kun je nog meer foto's vinden en lezen hoe ze 'm gemaakt heeft. Klik HIER om naar haar blog te gaan, zeker weten dat ze het erg gezellig vindt als jullie langskomen!

De challenge loopt tot volgend jaar (klinkt ver weg maar is zo dichtbij) 2 januari 18:00 uur.
Het is natuurlijk een drukke tijd maar doe gezellig mee, er is tenslotte een prachtige Vintage prijs beschikbaar gesteld en wie wil die nu niet winnen.
Onze volgende blogpost is op 25 december met de top-3 van de vorige challenge maar ook met de uitslag van het raden naar het aantal sneeuwbolletjes in het potje.
Hou het blog dus in de gaten!

Een hele fijne dag toegewenst namens iedereen van het team,
Henriëtte

4 opmerkingen:

  1. Schitterende reminder van Pouwla, straks na mijn blogrondje nog eens uitgebreid bekijken, groetjes en een fijn weekend, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig!!!! Wat een plaatje meis.....heel mooi!
    Liefs Plony

    BeantwoordenVerwijderen