vrijdag 22 november 2013

Wat een prachtige bloemen zijn er toch.

Wat een prachtige plaatjes zijn er met alleen maar bloemen, er zijn er zoveel te vinden en ook zoveel verschillende dat de keus misschien wel moeilijk is. Dat is vaak zo als er veel te kiezen valt.
Maar het is Ellen ook deze keer weer gelukt om voor de reminder van de lopende challenge een prachtig plaatje te kiezen zoals jullie straks kunnen zien.

Voor we naar haar prachtige creatie gaan kijken even iets anders.
Ellen heeft te kennen gegeven toch definitief als DT-lid te gaan stoppen omdat het toch allemaal te druk is en zij lekker in alle rust met haar hobby verder wil gaan.
Wij vinden dat natuurlijk heel jammer maar wij snappen je beslissing en willen je heel hartelijk bedanken voor je inzet en al het moois wat je gemaakt hebt voor het blog.
Voor vandaag heeft ze nog een prachtige tag als voorbeeld voor iedereen die mee wil gaan doen gemaakt.


Wat een mooi bloemenplaatje en prachtige details heeft ze aan de label toegevoegd, genoeg om te zien en inspiratie van te krijgen.

Natuurlijk kan je ook plaatjes met kerstbloemen gebruiken voor deze challenge zodat de voorraad  kerstkaarten nog verder aangevuld kan worden want wie vindt het nu niet mooi om met kerst een schitterende vintage creatie te ontvangen via de post.

Doe daarom dus gezellig mee met deze challenge die nog duurt tot 2 december 18:00 uur, je maakt  dan bovendien ook nog kans op de kadobon die beschikbaar is gesteld door onze sponsor. Altijd leuk om op die manier mooie spullen uit te kunnen zoeken.

Groetjes en een fijne dag namens alle meiden van het DT-team,
Henriëtte


4 opmerkingen: